2012 m. spalio 12 d., penktadienis

Ananasų ir šokoladinės grietinėlės desertas


ananasu ir sokoladines grietineles desertasDesertui pagaminti reikės: 

  • 100 g šokoladinio glajaus
  • 500 ml grietinėlės
  • šaukštas vyšnių likerio didelė skardinė
  • konservuotų ananasų
  • 100 g karčiojo šokolado drožlių
  • šokolado plokštelių

Receptas:

Šokoladinį glajų stambiai sukapokite ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Pilkite likerio, išmaišykite ir nukaiskite. Sumaišykite su grietinėle ir padėkite šaltoje vietoje. Ananasų gabalėlius nusunkite, apšlakstykite likusiu likeriu ir šiek tiek palaikykite. Tada šokoladinę grietinėlę išplakite iki standžių putų, suberkite šokolado drožles ir atsargiai išmaišykite. Ananasų gabalėlius sudėkite į lėkštę, ant viršaus krėskite plaktą grietinėlę ir papuoškite šokolado plokštelėmis.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.